ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χαμός μετά την αποκάλυψη Μπεργκ: «Μας υποσχέθηκε πέναλτι στο ημίχρονο ο διαιτητής»!

Τι δήλωσε ο Μάρκους Μπεργκ σε Μέσα της πατρίδας του και τι σκοπεύουν να κάνουν οι Τούρκοι.

Χαμός μετά την αποκάλυψη Μπεργκ: «Μας υποσχέθηκε πέναλτι στο ημίχρονο ο διαιτητής»!

Οι Σουηδοί πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της Τουρκίας για το Nations League, με τον Μάρκους Μπεργκ να κερδίζει πέναλτι και τον Γκράνκβιστ να το μετατρέπει σε γκολ στο 71ο λεπτό (1-0).

Ωστόσο, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού δεν δίστασε να βάλει… φωτιά με τις δηλώσεις του μετά τη λήξη του ματς και να δώσει… πάτημα για καταγγελία στους Τούρκους.

Συγκεκριμένα, ο Μπεργκ μίλησε στη σουηδική εφημερίδα Aftonbladett και αποκάλυψε ότι στο ημίχρονο άκουσε από τον διαιτητή της αναμέτρησης, Κόβακς, ότι θα δώσει πέναλτι στην ομάδα του Μάρκους, εφόσον δει ότι είχε άδικο σε μια φάση του πρώτου ημιχρόνου, για την οποία ο φορ της Αλ Αΐν έπιασε τον ρέφερι στα αποδυτήρια για να διαμαρτυρηθεί.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.131 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Στο ημίχρονο πήγα να μιλήσω στον διαιτητή για να διαμαρτυρηθώ σχετικά με πέναλτι που έγινε σε βάρος μου και δεν το υπέδειξε. Καθίσαμε και μιλήσαμε στα αποδυτήρια. Του εξέφρασα την άποψή μου για τη συγκεκριμένη φάση και αυτός μου έδωσε μια υπόσχεση: ότι θα δει την φάση στο βίντεο και αν όντως έχει κάνει λάθος, θα μας δώσει δύο πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο», ανέφερε σχετικά ο Μπεργκ.

Μπορεί το πέναλτι που σφύριξε ο Κόβακς υπέρ της Σουηδίας να είναι καθαρή παράβαση, ωστόσο στην Τουρκία «βράζουν» μετά την αποκάλυψη του Μάρκους και μάλιστα σκέφτονται να κάνουν μέχρι και καταγγελία στη FIFA.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.