ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Έχουμε βρει τα στάνταρ μας και βελτιωνόμαστε συνεχώς

Η Μαρία Οικονομίδου γράφει στο Panathinaikos24 για το εξαιρετικό momentum της ομάδας βόλεϊ γυναικών του τριφυλλιού και τον στόχο που έχουν θέσει τα φίνα κορίτσια για τη συνέχεια.

Έχουμε βρει τα στάνταρ μας και βελτιωνόμαστε συνεχώς

Καλησπέρα σας!

Η ομάδα μας συνεχίζει νικηφόρα και μαζεύει συνεχώς τους πόντους που χρειάζεται, μετά την ήττα στην πρεμιέρα. Στον Κορυδαλλό πήραμε «καθαρή» νίκη με 3-0 σετ και πλέον κοιτάζουμε τα επόμενα παιχνίδια που έρχονται, στοχεύοντας σε θετικά αποτελέσματα τα οποία θα συνοδεύονται με καλές εμφανίσεις.

Κατά τη γνώμη μου είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι παρουσιαζόμαστε όλο και πιο βελτιωμένες από παιχνίδι σε παιχνίδι. Πλέον, μπορώ να πω ότι έχουμε βρει τη «βάση» μας και τα στάνταρ του παιχνιδιού μας και από εδώ και στο εξής, μπορούμε να χτίζουμε πάνω σε αυτά τα σημεία, συνεχίζοντας να παίρνουμε τις νίκες που τόσο χρειαζόμαστε για να επιτύχουμε τον στόχο της ανόδου.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.017 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μπροστά μας έχουμε το παιχνίδι με τη XANΘ. Ένα ματς που χρίζει προσοχής και σοβαρότητας από πλευράς μας, όπως άλλωστε πρέπει να αντιμετωπίζουμε το κάθε ματς ώστε στο τέλος να παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Αυτή τη φορά θα έχουμε στο πλευρό μας και τους οπαδούς μας, οι οποίοι αποτελούν το μεγάλο μας «ατού».

Οι οπαδοί μας έχουν αποδείξει έμπρακτα τη στήριξή τους και πιστεύω ότι εμείς, όσο συνεχίζουμε να αποδίδουμε σε τέτοιους ρυθμούς, θα τους δίνουμε όλο και περισσότερα κίνητρα ώστε να φεύγουν χαρούμενοι και «γεμάτοι» από τα παιχνίδια μας!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...