ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Τέλος στα μεταγραφικά σενάρια για Μπουζούκη – Εμμανουηλίδη»

Ο ατζέντης των δυο μικρών ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού βάζει «φρένο» στη μεταγραφολογία γύρω από το όνομά τους.

«Τέλος στα μεταγραφικά σενάρια για Μπουζούκη  - Εμμανουηλίδη»

Ο Πάνος Γαλαριώτης, ατζέντης των δυο ποδοσφαιριστών, μιλώντας στην ιστοσελίδα «tuttomercatoweb» προσπάθησε να βάλει ένα stop σε όλα τα σενάρια για το μέλλον τους:

«Φέτος στον Παναθηναϊκό δουλεύουν πολύ καλά. Παρά τους περιορισμούς λόγω μπάτζετ έχουν ένα καλό προπονητή όπως ο Δώνης και δίνουν βάση τα νέα παιδιά. Μεταξύ αυτών και δύο δικά μου, ο Μπουζούκης και ο Εμμανουηλίδης.

Παρ’ όλα αυτά, θα ήθελα να ζητήσω κάτι. Όχι μεταγραφικά σενάρια για αυτά τα παιδιά, να σκέφτονται μόνο την ομάδα και τον αγωνιστικό χώρο».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.008 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.