ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Γεμίστε το ΟΑΚΑ για την αντεπίθεση στην Ευρωλίγκα!

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει το restart στην Ευρωλίγκα και περιμένει γεμάτο ΟΑΚΑ στο ματς της Τετάρτης με την Μπαρτσελόνα.

Γεμίστε το ΟΑΚΑ για την αντεπίθεση στην Ευρωλίγκα!

Μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, το μυαλό όλων στο πράσινο στρατόπεδο είναι αποκλειστικά και μόνο στην Ευρωλίγκα. Ακολουθούν τα δυο παιχνίδια, με Μπαρτσελόνα εντός και Μπασκόνια εκτός και δε χωρά αμφιβολία ότι η νίκη στα ματς με τους Ισπανούς είναι υποχρεωτική.

Μετά τη βαριά ήττα από την Εφές και τον προβληματισμό για τις εμφανίσεις στην Ευρώπη, το «τριφύλλι» θέλει να αρχίσει τη δική του αντεπίθεση. Να βελτιωθεί σε τομείς που δείχνει αδυναμία, να κάνει ένα σερί επικρατήσεων και να ανεβάσει τη βαθμολογική του θέση, αλλά και το ηθικό.

Στο παιχνίδι με την Μπάρτσα την Τετάρτη, το ΟΑΚΑ πρέπει να είναι να ξανά κατάμεστο. Η στήριξη του κόσμου είναι σημαντική, σε αυτό το κομβικό σημείο το οποίο βρισκόμαστε. Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» οφείλουν να δώσουν ξανά δυναμικό «παρών» και να βοηθήσουν την ομάδα, προκειμένου να έρθει, αρχικά, η νίκη απέναντι στους Καταλανούς και να γίνει το restart.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 46.306 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.