Καλησπέρα σας!

Η ομάδα μας συνεχίζει νικηφόρα και μαζεύει συνεχώς τους πόντους που χρειάζεται, μετά την ήττα στην πρεμιέρα. Στον Κορυδαλλό πήραμε «καθαρή» νίκη με 3-0 σετ και πλέον κοιτάζουμε τα επόμενα παιχνίδια που έρχονται, στοχεύοντας σε θετικά αποτελέσματα τα οποία θα συνοδεύονται με καλές εμφανίσεις.

Κατά τη γνώμη μου είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι παρουσιαζόμαστε όλο και πιο βελτιωμένες από παιχνίδι σε παιχνίδι. Πλέον, μπορώ να πω ότι έχουμε βρει τη «βάση» μας και τα στάνταρ του παιχνιδιού μας και από εδώ και στο εξής, μπορούμε να χτίζουμε πάνω σε αυτά τα σημεία, συνεχίζοντας να παίρνουμε τις νίκες που τόσο χρειαζόμαστε για να επιτύχουμε τον στόχο της ανόδου.

Μπροστά μας έχουμε το παιχνίδι με τη XANΘ. Ένα ματς που χρίζει προσοχής και σοβαρότητας από πλευράς μας, όπως άλλωστε πρέπει να αντιμετωπίζουμε το κάθε ματς ώστε στο τέλος να παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Αυτή τη φορά θα έχουμε στο πλευρό μας και τους οπαδούς μας, οι οποίοι αποτελούν το μεγάλο μας «ατού».

Οι οπαδοί μας έχουν αποδείξει έμπρακτα τη στήριξή τους και πιστεύω ότι εμείς, όσο συνεχίζουμε να αποδίδουμε σε τέτοιους ρυθμούς, θα τους δίνουμε όλο και περισσότερα κίνητρα ώστε να φεύγουν χαρούμενοι και «γεμάτοι» από τα παιχνίδια μας!