ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Δείξαμε τη δύναμή μας

Ο Άξελ Γιάκομπσεν γράφει στο Panathinaikos24 για τη μεγάλη ανατροπή και το «διπλό» στην έδρα του Ηρακλή αλλά και για το επίσης κρίσιμο ματς με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί.

Δείξαμε τη δύναμή μας | panathinaikos24.gr

Καλησπέρα σας!

Διέλυσε τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός
Διέλυσε τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός 3.976 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο νέο μου blog θα σας διηγηθώ το τι έγινε στη Θεσσαλονίκη, όπου πήραμε μια μεγάλη νίκη με ανατροπή κόντρα στον Ηρακλή.

Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι, αρκετά δύσκολο για εμάς κατά τη διάρκειά του. Παίξαμε κόντρα σε μια δυνατή ομάδα με αρκετά δυναμικό κοινό. Εμείς φροντίσαμε να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας, αφήνοντας στην άκρη όλα τα υπόλοιπα και στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε μια σπουδαία νίκη.

Στα πρώτα δύο σετ δεν ήταν ότι παίξαμε άσχημα. Είχαμε αρκετά καλή απόδοση σε ορισμένα σημεία, αλλά δεν μπορέσαμε να τα «κλείσουμε» υπέρ μας, λόγω ορισμένων μικρών λαθών τα οποία κάναμε στα κρίσιμα σημεία.

Έτσι φτάσαμε να είμαστε πίσω με 2-0 σετ, με τον Ηρακλή να παίρνει την ψυχολογία υπέρ του, αλλά όχι τον έλεγχο του ματς, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια. Το σημείο κλειδί ήταν το τρίτο σετ, το οποίο κερδίσαμε με σχετική ευκολία και αποκτήσαμε το… momentum του παιχνιδιού, στέλνοντας την πίεση στην πλευρά του Ηρακλή.

Η ομάδα μας πήρε τη νίκη επειδή όλοι μας κάναμε το βήμα παραπάνω, παίζοντας σαν ένα δεμένο σύνολο. Προφανώς και υπήρξαν οι παίκτες που έκαναν τη διαφορά σε ορισμένα σημεία, αλλά σε τελική ανάλυση, η συνολική μας προσπάθεια ήταν αυτή που μας επέτρεψε να μην φύγουμε με άδεια χέρια από τη Θεσσαλονίκη και να πάρουμε το ματς.

Πλέον, προετοιμαζόμαστε για ακόμη μια μεγάλη μάχη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Μέχρι στιγμής έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε στα μεγάλα ματς, όπως κάναμε κόντρα στον Ηρακλή αλλά και στο ματς με τον Ολυμπιακό, το οποίο θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, εάν ο διαιτητής δεν έπαιρνε τη… γνωστή απόφαση που άλλαξε τα δεδομένα.

Περιμένω ένα απαιτητικό παιχνίδι με σημαντικό βαθμό δυσκολίας, ωστόσο εμείς θα μπούμε να παίξουμε με «όπλο» την καλή ομαδική μας λειτουργία και την αυτοπεποίθηση που έχουμε «χτίσει» από τις τελευταίες μας επιτυχίες και ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close