ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ξέσπασε ο Μαλεζάνι: “Δεν είμαι μέθυσος, μίλησα ακόμα και με την ΕΠΟ”

Ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι ξέσπασε.

Ξέσπασε ο Μαλεζάνι: “Δεν είμαι μέθυσος, μίλησα ακόμα και με την ΕΠΟ”

Ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι ξέσπασε.

Ο Ιταλός προπονητής, που έχει περάσει από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, τα είπε έξω από τα δόντια.

Ο Ιταλός τεχνικός σε συνέντευξή του στο Sky Sport στην Ιταλία, ξέσπασε για την αντιμετώπιση που είχε από τον Τύπο όλα αυτά τα χρόνια. Μάλιστα, τονίζει ότι κάποιοι σκοπίμως δημοσιεύουν φωτογραφία του με ένα ποτήρι κρασί για να τον περάσουν στον κόσμο ως μέθυσο!

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 124.046 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσης, αποκάλυψε ότι μίλησε με την ΕΠΟ για να αναλάβει τον πάγκο της Ελλάδας.

«Η εικόνα μου χειροτέρεψε. Φτιάχνω κρασί και όλοι με αποκαλούν μεθύστακα ή επειδή είπα δύο-τρεις αθυρόστομες κουβέντες με αυθεντικό τρόπο, επειδή έτσι είμαι εγώ. Είναι ψέματα όλα αυτά, μάλιστα έχουν περάσει πολλοί μήνες που δεν έχω πιει ούτε ένα ποτήρι. Τα social media είναι χρήσιμα αλλά θα πρέπει να τα προσέχεις», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Όσο για το αν θέλει να συνεχίσει να προπονεί, απάντησε: «Εάν έχω σταματήσει αν προπονώ; Δεν έχω σταματήσει ποτέ να κάνω τον προπονητή. Μετά από 23 χρόνια σε πάγκους συλλόγων θα μου άρεσε να δουλέψω με μία εθνική ομάδα. Είχα μιλήσει πριν δύο χρόνια με την ελληνική ομοσπονδία για παράδειγμα, αλλά έπειτα δεν έγινε κάτι. Είναι κρίμα που τελείωσε άσχημα η περιπέτειά μου στην Σασουόλο (σ.σ. η τελευταία ομάδα στην οποία δούλεψε, το 2014), μετά από μόλις τέσσερις εβδομάδες δουλειάς. Φαίνεται πως έπρεπε να ήταν εκείνο το τέρμα μου. Στην καριέρα μου όμως, μεταξύ τροπαίων και ατομικών διακρίσεων, έχω πάρει και εγώ την ικανοποίησή μου».

HIGHLIGHTS