ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παπαπέτρου: “Δεν είχα νευρικότητα με Ολυμπιακό, τελικός με Μπαρτσελόνα”

Για τις δυο αναμετρήσεις κόντρα στην παλιά του ομάδα, τον Ολυμπιακό, αλλά και για το κρίσιμο ματς με την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Παπαπέτρου:

Για τις δυο αναμετρήσεις κόντρα στην παλιά του ομάδα, τον Ολυμπιακό, αλλά και για το κρίσιμο ματς με την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

«Παίξαμε με φοβερή ενέργεια και θέληση απέναντι στον Ολυμπιακό. Η εικόνα με την Εφές δεν μας αντιπροσωπεύει, μας πόνεσε όλους πάρα πολύ και θέλαμε να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Σίγουρα έχεις τεράστιο κίνητρο μετά από κακές εμφανίσεις και ήττες να παίξεις καλύτερα και να κερδίσεις για να φτιάξεις την ψυχολογία σου. Θέλουμε να κρατήσουμε αυτό το μομέντουμ και να παίξουμε ακόμη καλύτερα στη συνέχεια, χωρίς να έχουμε αυτά τα σκαμπανεβάσματα», τόνισε, αρχικά,  ο διεθνής φόργουορντ στην «Πράσινη».

Όσο για το πώς ένιωσε αντιμετωπίζοντας για δεύτερη φορά την παλιά του ομάδα: «Δεν υπάρχει νευρικότητα, όλα είναι καλά. Εμένα με ενδιαφέρει να είμαι εδώ και να κερδίζει η ομάδα μου. Γι’ αυτό παλεύω σε κάθε παιχνίδι».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.614 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, αναφορικά με το αυριανό ματς με την Μπαρτσελόνα: «Σίγουρα πήραμε ψυχολογική ώθηση, αλλά τώρα κοιτάμε το ματς με την Μπαρτσελόνα. Για μας είναι τελικός. Είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά στον κόσμο μας. Ελπίζουμε να είναι κοντά μας και χρειαζόμαστε τη νίκη για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους. Πρώτα αυτό και μετά κοιτάμε το ματς με την Μπασκόνια που θα είναι επίσης πολύ δύσκολο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.