ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Οταν ο Τσουκαλάς αποκαλούσε τον Ολισαντέμπε “καζαμπούμπου” (vid)

Ο ίδιος ο Τσουκαλάς τονίζει ότι ποτέ δεν έχει χρησιμοποιήσει ρατσιστικό λόγο. Η πραγματικότητα, όμως, είναι διαφορετική.

Οταν ο Τσουκαλάς αποκαλούσε τον Ολισαντέμπε

Ο ίδιος ο Τσουκαλάς τονίζει ότι ποτέ δεν έχει χρησιμοποιήσει ρατσιστικό λόγο. Η πραγματικότητα, όμως, είναι διαφορετική.

Μπορεί πριν από λίγες μέρες το θέμα με τον Θανάση Αντετοκούνμπο να “σηκώθηκε” (και δικαίως), αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός τηλεστάρ έχει εκφράσει ρατσιστικό λόγο στις εκπομπές του. Δε θα αναφερθούμε στις αμέτρητες ύβρεις και τις… σεξιστικές εξυπνάδες από τον ίδιο εδώ και πολλά χρόνια. Αυτά συμβαίνουν σχεδόν σε κάθε εκπομπή.

Ο ίδιος χθες ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια Αντετοκούνμπο, τόνισε ότι δεν είναι ρατσιστής και ότι ποτέ στο παρελθόν δεν έχει μιλήσει ρατσιστικά. Το αν είναι ή όχι, δε θα το κρίνουμε. Αλλωστε, πολλοί άνθρωποι στις μέρες μας, δε σκέφτονται ρατσιστικά, αλλά η έλλειψη παιδείας τους κάνει να μιλούν με αυτόν τον χυδαίο τρόπο δίχως να το αντιλαμβάνονται.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.629 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ας θυμηθούμε, λοιπόν, τι έλεγε παλαιότερα ο Τσουκαλάς για τον Εμάνουελ Ολισαντέμπε και τα συμπεράσματα δικά σας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.