ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Οι Masters του Παναθηναϊκού

Στο Τμήμα Κολύμβησης Masters του Παναθηναϊκού Α.Ο. συμμετέχουν περισσότεροι από 60 αθλητές/τριες, ηλικίας από 25 έως και 75 ετών!

Οι Masters του Παναθηναϊκού

Τον περασμένο Μάιο, οι αθλητές/τριες της ομάδας μας πέτυχαν τη μεγαλύτερη διάκριση του συλλόγου κατακτώντας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 2018.

Τα 63 μέλη της ομάδας του Παναθηναϊκού, πέρα από την προσθήκη ενός ακόμα τίτλου στους χιλιάδες της Παναθηναϊκής οικογένειας, κατέκτησαν συνολικά 144 μετάλλια, εκ των οποίων 69 χρυσά, 43 ασημένια & 32 χάλκινα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.