ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Λοτζέσκι: “Οχι άλλη ήττα στην έδρα μας”

Για την αναγκαιότητα να έρθει η νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα μίλησε ο Ματ Λοτζέσκι.

Λοτζέσκι:

Για την αναγκαιότητα να έρθει η νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα μίλησε ο Ματ Λοτζέσκι.

ιλώντας στην κάμερα της «NOVA» ο Αμερικανός ανέφερε για την «Μπάρτσα»: «Προφανώς είναι μια μεγάλη ομάδα, που παίζει καλά τελευταία. Έχει πέντε σερί νίκες στην Euroleague. Πρέπει να παίξουμε καλά, να έχουμε ενέργεια, να έχουμε τον κόσμο μαζί μας και να είμαστε καλύτεροι στην άμυνα από την αρχή» και συνέχισε:

«Έπρεπε να τα έχουμε πάει καλύτερα με το πρόγραμμα που είχαμε. Δεν μπορούμε να χάσουμε άλλο ματς στην έδρα μας και πρέπει να αρχίσουμε να παίζουμε καλύτερα στην Euroleague. Οφείλουμε να έχουμε ενέργεια και σκληρή άμυνα».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.173 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια, είπε: «Αυτό το ματς έρχεται σε καλό μομέντουμ, παίζουμε με έναν δύσκολο αντίπαλο, έπειτα από μια σκληρή εβδομάδα. Όλοι είναι εντάξει που έρχεται ένα μεγάλο ματς, δεν παίζει ρόλο η κούραση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.