ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα δεδομένα και τα πρώτα συμπεράσματα για Αρμενάκα

Ποιες αναμένεται να είναι οι κινήσεις των «πρασίνων» σχετικά με την περίπτωση του 20χρονου εξτρέμ, Πάνου Αρμενάκα.

Τα δεδομένα και τα πρώτα συμπεράσματα για Αρμενάκα

Από το απόγευμα της Δευτέρας, ο Παναθηναϊκός «τεστάρει» στο Κορωπί τον 20χρονο Ελληνοαυστραλό εξτρέμ, Πάνο Αρμενάκα.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής θα περάσει μια περίοδο δοκιμής στους «πράσινους», οι οποίοι στη συνέχεια θα πάρουν απόφαση σχετικά με το αν θα τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Μέχρι στιγμής, τα πρώτα δείγματα για τον Αρμενάκα είναι κάτι παραπάνω από θετικά, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να έχει δείξει μέρος του ταλέντου του στις προπονήσεις, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Πράσινη».

Πάντως, στον Παναθηναϊκό δεν πρόκειται να βιαστούν και θα βγάλουν τα οριστικά συμπεράσματά τους εντός των επομένων δύο εβδομάδων, όταν και ο Αρμενάκας θα χρησιμοποιηθεί στα «οικογενειακά» διπλά.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Αρμενάκας δείχνει αποφασισμένος να εξαργυρώσει με συμβόλαιο την ευκαιρία που του έδωσε ο Παναθηναϊκός και μένει να φανεί εάν τα χαρακτηριστικά του θα ταιριάξουν με τη φιλοσοφία του Γιώργου Δώνη. Κάτι που εάν συμβεί θα οδηγήσει στην ένταξη του 20χρονου ποδοσφαιριστή στο πράσινο ρόστερ, από τον προσεχή Ιανουάριο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.