ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Χωρίς περιθώρια ο Παναθηναϊκός

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Χωρίς περιθώρια ο Παναθηναϊκός

Το UEFA Nations League ανήκει πλέον στο παρελθόν, και η ποδοσφαιρική δράση σήμερα (21/11) είναι σχετικά φτωχή. Ωστόσο, υπάρχει το πρωτάθλημα Βραζιλίας, που βρίσκεται στις τελευταίες αγωνιστικές του. Ειδικά το Φλαμένγκο – Γκρέμιο, είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Επίσης, συνεχίζεται η 8η αγωνιστική της EuroLeague, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, καθώς και με άλλα ενδιαφέροντα ματς. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Interwetten. Πάμε λοιπόν στα προγνωστικά μας!

Ντέρμπι στο «Μαρακανά»

Ιδιαίτερα καθοριστική είναι η αναμέτρηση της Φλαμένγκο με την Γκρέμιο, για την 36η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Βραζιλίας. Με τρεις αγώνες να απομένουν, η Φλαμένγκο βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και απέχει πέντε πόντους από την πρωτοπόρο Παλμέιρας. Επομένως, αν θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις όποιες ελπίδες της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οφείλει να κερδίσει σήμερα την Γκρέμιο. Οι φιλοξενούμενοι είναι και αυτοί μια ποιοτική ομάδα, και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι εντοπίζονται στην τέταρτη θέση, τέσσερις βαθμούς κάτω από τη σημερινή τους αντίπαλο. Η Γκρέμιο θέλει να παραμείνει στην τετράδα, για να πάρει το εισιτήριο για το Κόπα Λιμπερταδόρες της επομένης περιόδου, και θα προσπαθήσει να περάσει και τη «μισητή» Ιντερνασιονάλ, που είναι ακριβώς από πάνω της. Ο προπονητής των γηπεδούχων δήλωσε πως όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, η ομάδα του θα τα δίνει όλα για την κατάκτηση του τίτλου. Η απουσία του Λούκας Πακετά είναι σημαντική για τη Φλαμένγκο, ωστόσο η Γκρέμιο έχει περισσότερους απόντες, που αναμένεται να επηρεάσουν την απόδοσή της. Το κίνητρο φαίνεται να είναι μεγαλύτερο για τους γηπεδούχους, αφού ακόμα πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν το πρωτάθλημα και θα το διεκδικήσουν με όλες τους τις δυνάμεις. Στην έδρα τους είναι πολύ ισχυροί παραμένοντας αήττητοι στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις, με τέσσερις νίκες. Θεωρούμε ότι θα συνεχίσουν να είναι ζωντανοί στη μάχη για την κούπα, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς απόψε. Έτσι, στηρίζουμε τον «άσο», που τον βρίσκουμε σε απόδοση 2.10.

Μόνο νίκη ο Παναθηναϊκός

Η «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague ξεκινάει σήμερα για τον Παναθηναϊκό, που υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ. Οι «Πράσινοι» έχουν ρεκόρ 4-3 στη διοργάνωση και προέρχονται από τη βαριά ήττα στην Πόλη, από την Εφές. Τα εκτός έδρας παιχνίδια εξακολουθούν να είναι η «αχίλλειος πτέρνα» της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ, που πρέπει να διορθώσει άμεσα αυτό το πρόβλημα αν θέλει να έχει ελπίδες για να πάει μακριά στην Ευρωλίγκα. Βέβαια, ο Παναθηναϊκός κέρδισε δύο σερί φορές τον Ολυμπιακό, για το πρωτάθλημα και τη Euroleague, και κατάφερε να τονώσει το ηθικό του ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Σήμερα, αντιμετωπίζει τη φορμαρισμένη Μπαρτσελόνα, που τα πάει περίφημα μακριά από το σπίτι της. Οι «Μπλαουγκράνα» βρίσκονται πάνω από τον Παναθηναϊκό στη βαθμολογία, με ρεκόρ 5-2, και φαίνεται ότι φέτος είναι αποφασισμένοι να αφήσουν πίσω τις άσχημες παρουσίες των τελευταίων ετών, και να είναι πλήρως ανταγωνιστικοί. Λόγω έδρας, ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο, ενώ δεν έχει περιθώρια για δεύτερη απώλεια στο γήπεδό του, τόσο νωρίς, καθώς έχει ηττηθεί και από τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Οι παίκτες του «Τριφυλλιού» θα μπουν με το μαχαίρι στα δόντια στο παρκέ, γνωρίζοντας καλά ότι η νίκη είναι μονόδρομος, αν δεν θέλουν να μείνουν πίσω στη μάχη της οκτάδας. Επιπλέον, οι «Πράσινοι» έχουν την ποιότητα να υποτάξουν την Μπαρτσελόνα και να βάλουν τέλος στο σερί των πέντε νικών των Καταλανών. Επομένως, θα εμπιστευτούμε τους γηπεδούχoυς και θα πάμε με το Παναθηναϊκός -3.5 σε απόδοση 1.83.

Ανεβαίνει το σκορ στο Μιλάνο

Ένα ακόμα ενδιαφέρον παιχνίδι για την 8η αγωνιστική της EuroLeague, είναι αυτό της Αρμάνι Μιλάνο με την Μπασκόνια. Οι γηπεδούχοι έχουν παρουσιαστεί πολύ καλοί έως τώρα, και με ρεκόρ 5-2 φιγουράρουν στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Αντίθετη είναι η πορεία της Μπασκόνια, που έχει χάσει πέντε φορές και έχει κερδίσει δύο, παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε τη σεζόν με μεγάλες προσδοκίες. Να θυμίσουμε, ότι το Final-4 της φετινής EuroLeague διεξάγεται στη Βιτόρια, στην έδρα των φιλοξενουμένων. Με νέο προπονητή θα κατέβει στο παρκέ η Μπασκόνια, αφού ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς ανέλαβε ξανά τα ηνία της ισπανικής ομάδας, μετά την απόλυση του Πέδρο Μαρτίνεθ. Η Αρμάνι είναι εξαιρετικά βελτιωμένη φέτος, με τον Μάικ Τζέιμς να προσφέρει πολλές λύσεις στον Σιμόνε Πιανιτζιάνι. Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, απέναντι στην Εφές, με ένα φοβερό τρίποντο στην εκπνοή του αγώνα. Η επίθεση είναι το γερό χαρτί της Αρμάνι Μιλάνο, που σημειώνει 87.2 πόντους ανά αγώνα στη διοργάνωση. Συνηθίζει να παίζει αγώνες με υψηλά σκορ, και να παίρνει νίκες χάρη στο μεγάλο ταλέντο των παικτών της Από την άλλη, η Μπασκόνια με τον Περάσοβιτς στον πάγκο φιλοδοξεί να αλλάξει εικόνα, με πιο όμορφο μπάσκετ, αφού οι δυνατότητες υπάρχουν. Επιλέγουμε το Over 165.5, στο 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE