ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Κανονικά οι Κουρμπέλης – Κολοβέτσιος, τότε επιστρέφει ο Κουλιμπαλί

Τα νέα της σημερινής προπόνησης και η ενημέρωση για την επιστροφή του Ουσμάν Κουλιμπαλί στο πρόγραμμα των «πρασίνων».

Κανονικά οι Κουρμπέλης - Κολοβέτσιος, τότε επιστρέφει ο Κουλιμπαλί

Με απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ.

Στο σημερινό πρόγραμμα (που περιελάμβανε παιγνίδια με μπάλα και επιθετική τακτική) ενσωματώθηκαν οι «πράσινοι» διεθνείς με την Ελπίδων (Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Μαυρομμάτης, Καμπετσής, Κότσαρης, Στάικος, Χατζηθεοδωρίδης) αλλά και ο Εργκούς Κάτσε, ενώ αύριο αναμένεται η επιστροφή των Εμμανουηλίδη και Χριστογεώργου, οι οποίοι βρέθηκαν στην αποστολή της Εθνικής Νέων.

Οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Δημήτρης Κολοβέτσιος ακολούθησαν κανονικά το σημερινό πρόγραμμα, ενώ συνέχισαν τη θεραπεία τους οι Σωκράτης Διούδης και Άντονι Μουνιέ. Παράλληλα, άδεια έχει χορηγηθεί στον Ουσμάν Κουλιμπαλί μέχρι την Παρασκευή, με τον αμυντικό από το Μάλι να παίρνει σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο, μετά την επέμβαση στο αριστερό το χέρι.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.947 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Κουλιμπαλί θα επιστρέψει την Παρασκευή στο Κορωπί, όταν και θα ξεκινήσει θεραπεία, με τους «πράσινους» να υπολογίζουν ότι σε δέκα ημέρες από τώρα θα μπορέσει να μπει σε συντηρητικό πρόγραμμα προπόνησης.

Το επόμενο ραντεβού στο «Γ. Καλαφάτης» δόθηκε για το απόγευμα της Πέμπτης, στις 17:00.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...