ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μήνυμα Παϊρότζ σε Αλαφούζο: «Μιλάω με Ρέστη για Παναθηναϊκό»

Ο Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ έκανε την επανεμφάνισή του, στέλνοντας SMS στον Γιάννη Αλαφούζο, με το οποίο συνδέει και επισήμως τον Βίκτωρα Ρέστη με την Pan Asia και τον Παναθηναϊκό.

Μήνυμα Παϊρότζ σε Αλαφούζο: «Μιλάω με Ρέστη για Παναθηναϊκό»

Έπειτα από αρκετές προσπάθειες της πλευράς Αλαφούζου, ο Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ επανεμφανίστηκε στο προσκήνιο, στέλνοντας SMS στον Mr ΣΚΑΪ, σύμφωνα με τη LiveSport.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ταϊλανδός ενημέρωσε τον Αλαφούζο για τα προβλήματα που ανέκυψαν στη Μουσκρόν, αλλά το σημαντικότερο όλων είναι ότι επιβεβαίωσε ουσιαστικά την εμπλοκή του Βίκτωρα Ρέστη στην υπόθεση της Pan Asia και του Παναθηναϊκού.

«Μιλάω με τον Ρέστη για να τακτοποιήσουμε τις υποχρεώσεις μας στον Παναθηναϊκό», ανέφερε χαρακτηριστικά το SMS του Ταϊλανδού προς τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος δεν έλαβε ξεκάθαρη απάντηση από τον Παϊρότζ, ωστόσο δεν φαίνεται να προτίθεται -προς το παρόν- να τοποθετηθεί δημοσίως για το θέμα του Ταϊλανδού.

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 12.528 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.