ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήρθε για να… μείνει στο τριφύλλι ο Αρμενάκας

Ο Πάνος Αρμενάκας συνεχίζει να αφήνει καλές εντυπώσεις στις προπονήσεις και το πιθανότερο σενάριο είναι να παραμείνει στις τάξεις του τριφυλλιού.

Ήρθε για να... μείνει στο τριφύλλι ο Αρμενάκας

Ο Πάνος Αρμενάκας είναι το νέο πρόσωπο στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, με τον 20χρονο εξτρέμ να προπονείται από τις αρχές της εβδομάδας στο «Γ. Καλαφάτης», με στόχο να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ του τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός τεστάρει αυτές τις ημέρες τον Αρμενάκα, ο οποίος στα δύο δείγματα γραφής του φανερώνει την πρόθεσή του να παραμείνει στην ομάδα και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιώργου Δώνη.

Στη χθεσινή προπόνηση, ο Δώνης τον δοκίμασε ως δεξί εξτρέμ και ο Ελληνοαυστραλός τα πήγε καλά, έστω κι αν είναι αριστεροπόδαρος. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το πιθανότερο σενάριο είναι η παραμονή του 20χρονου εξτρέμ στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Πράσινη», αλλά το θέμα θα οριστικοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.301 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εξάλλου, ο Αρμενάκας καλύπτει τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί στα κριτήρια των Δώνη – Νταμπίζα, ενώ παράλληλα δεν πιάνει τη θέση της μοναδικής μεταγραφής άνω των 23 ετών που έχει δικαίωμα να κάνει το τριφύλλι στη χειμερινή περίοδο, όντας τρία χρόνια μικρότερος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.