ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Προσφορά: Πακέτο εισιτηρίων για έξι ματς στο ΟΑΚΑ σε προνομιακή τιμή! (pic)

Η προσφορά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για τον «πράσινο» Δεκέμβρη.

Προσφορά: Πακέτο εισιτηρίων για έξι ματς στο ΟΑΚΑ σε προνομιακή τιμή! (pic)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ περιμένει τον «πράσινο Δεκέμβρη», ο οποίος θα είναι γεμάτος από αναμετρήσεις-φωτιά για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

Η «πράσινη» ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι τέθηκε σε κυκλοφορία ειδικό πακέτο εισιτηρίων το οποίο περιλαμβάνει έξι παιχνίδια (τέσσερα για τη Euroleague και δύο για το πρωτάθλημα) και κοστίζει από 65 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελική τιμή του πακέτου συμπεριλαμβάνεται και το ποσό ενίσχυσης στον Ερασιτέχνη.

https://twitter.com/paobcgr/status/1065531899291013120

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.851 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά:

Πρόκειται για ένα πακέτο, το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσεις από τώρα τη θέση σου στο ΟΑΚΑ για έξι συναρπαστικούς αγώνες. Παρακολούθησε τέσσερις σπουδαίες αναμετρήσεις της Euroleague, με αντιπάλους την Φενέρμπαχτσε, την Νταρουσάφακα, την Αρμάνι και την ΤΣΣΚΑ, καθώς και δύο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για το ελληνικό πρωτάθλημα με αντιπάλους το Περιστέρι και την ΑΕΚ από 65 ευρώ!

Στην τελική τιμή του εισιτήριου συμπεριλαμβάνεται και ενίσχυση του Παναθηναϊκού A.O.

Συνοπτικά οι αγώνες που περιλαμβάνει το December Pass:

DECEMBER PASS:

ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ  – FENERBAHCE ISTANBUL

ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ – DARUSSAFAKA TEKFEN ISTANBUL

ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ – AX ARMANI EXCHANGE OLIMPIA MILAN

ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ – ΑΕΚ

ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ – CSKA MOSCOW

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.