ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Η καλύτερη «πράσινη» εμφάνιση

Συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις ο Παναθηναϊκός στην υδατοσφαίριση σε επίπεδο φιλικών αγώνων.

Η καλύτερη «πράσινη» εμφάνιση

Χτες το βράδυ το «τριφύλλι» αγωνίστηκε κόντρα στον Απόλλωνα σε φιλική συνάντηση στο κολυμβητήριο στο Γουδή και έδειξε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν των «κυανόλευκων» με 13-8 και σίγουρα είναι ένα αξιοσημείωτο αποτέλεσμα κόντρα σε μία από τις δυνατές ομάδες της Α1.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» Μιχάλης Λαζαρίδης απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του μετά τη λήξη του αγώνα και τους έδωσε συγχαρητήρια για την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση.

Σημαντική ενίσχυση για τον Παναθηναϊκό: Ανακοίνωσε την Γκάτσου!
Σημαντική ενίσχυση για τον Παναθηναϊκό: Ανακοίνωσε την Γκάτσου! 1.895 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.