ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Πρέπει να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ο Λούκα Βιλντόσα μίλησε για το παιχνίδι με την ομάδα του Πασκουάλ και τόνισε τη σημασία που έχει ένα νικηφόρο αποτέλεσμα για τη Μπασκόνια.

«Πρέπει να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βιλντόσα για το αυριανό ματς με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ:

«Κάναμε καλή εμφάνιση στο Μιλάνο. Μας πονά που χάσαμε, αλλά έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι μπροστά μας σε λίγες ώρες και πρέπει να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε πολύ τη νίκη και θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο επιθετικοί στην άμυνα. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από νίκη επί της Μπαρτσελόνα και θα έρθει με αυτοπεποίθηση», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Εμείς θα χρειαστεί να έχουμε συγκέντρωση και πάθος. Δεν πρέπει να αφήσουμε τον αντίπαλο να νιώσει άνετα, αλλά να κάνουμε το παιχνίδι μας. Η στήριξη του κόσμου είναι πολύ σημαντική, γιατί ερχόμαστε από μια δύσκολη περίοδο και θέλουμε τη βοήθεια των φιλάθλους μας για να προχωρήσουμε μπροστά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...