ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ποινή στον Παναθηναϊκό για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Πρόστιμο επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ποινή στον Παναθηναϊκό για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Πρόστιμο επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι «πράσινοι» τιμωρήθηκαν με πρόστιμο συνολικού ύψους 2.400 ευρώ για υβριστικά συνθήματα, αλλά και χρήση πυρσών λάμψης και καπνού.

Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 51.315 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Επιβάλλεται στην ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ: α) για υβριστικό σύνθημα με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ποινή επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο χιλίων τετρακοσίων (1.400,00€) ΕΥΡΩ και β) για επεισόδια εντός γηπέδου αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (χρήση πυρσών λάμψης και καπνού) χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ΕΥΡΩ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ που διεξήχθη στις 18-11-2018».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...