ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός από ατσάλι και στα εκτός έδρας παιχνίδια

Ο Παναθηναϊκός έδειξε το σκληρό του πρόσωπο κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Πρέπει να το κάνει και στα εκτός έδρας ματς, αρχής γενομένης από αυτό με την Μπασκόνια.

Παναθηναϊκός από ατσάλι και στα εκτός έδρας παιχνίδια

Ο Παναθηναϊκός έδειξε το σκληρό του πρόσωπο κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Πρέπει να το κάνει και στα εκτός έδρας ματς, αρχής γενομένης από αυτό με την Μπασκόνια.

Στο παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα ο Παναθηναϊκός δεν ήταν εντυπωσιακός. Δεν έπαιξε το σούπερ μπάσκετ, ούτε… ισοπέδωσε τους Καταλανούς. Έκανε, όμως, πράγματα τα οποία ήταν απαραίτητα για να φτάσει στην πολύ σημαντική νίκη.

Οι «πράσινοι» έπαιξαν ένα πειθαρχημένο μπάσκετ. Ατσαλώθηκαν και με εξαιρετική άμυνα κράτησαν την «Μπάρτσα» χαμηλά, στους 70 πόντους. Οι ψηλοί του… έπαιξαν ξύλο στη ρακέτα, έπαιρναν τα ριμπάουντ και έδειξαν το σκληρό τους πρόσωπο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η ομάδα να εγκλωβίσει σε μεγάλο βαθμό τους Καταλανούς, να περιορίσει τα λάθη, να σκεπάσει τις όποιες αδυναμίες της και να πάρει αυτό που ήθελε. Το θετικό αποτέλεσμα.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.065 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό πρέπει να κάνει από εδώ και πέρα το «τριφύλλι». Η εμφάνιση κόντρα στην Μπάρτσα και κυρίως η νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ πρέπει να είναι οδηγός ενόψει της συνέχειας, κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδι, αρχής γενομένης από το αυριανό με την Μπασκόνια στη Βιτόρια. Μια ομάδα που δεν έχει αρχίσει καλά, που έχει νέο προπονητή και που θα παίξει με το μαχαίρι στα δόντια για να φτάσει στη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός οφείλει να βαδίσει στον ίδιο δρόμο. Στον δρόμο της σκληράδας, με… μάτι που γυαλίζει. Ετσι θα καταφέρει να επουλώσει την πληγή των εκτός έδρας παιχνιδιών και φυσικά να δει με το καλύτερο μάτι το μέλλον του στην Ευρωλίγκα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.