ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αποθέωση για τον Παναθηναϊκό στο ξενοδοχείο του στη Βιτόρια (pics-vids)

Κατά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο ξενοδοχείο οι περίπου 60 «πράσινοι» φίλαθλοι που ταξίδεψαν με την ομάδα ως τη Βιτόρια, μέσω του Aktina Travel, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Αποθέωση για τον Παναθηναϊκό στο ξενοδοχείο του στη Βιτόρια (pics-vids)

Κατά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο ξενοδοχείο οι περίπου 60 «πράσινοι» φίλαθλοι που ταξίδεψαν με την ομάδα ως τη Βιτόρια, μέσω του Aktina Travel, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Δείτε βίντεο εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.