ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EUROLEAGUE

Καιρός για το πρώτο μεγάλο «διπλό»

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δοκιμάζεται στη Βιτόρια (21:30) και ψάχνει το πρώτο μεγάλο «διπλό» της χρονιάς, το οποίο θα ενισχύσει την ψυχολογία του και θα ισχυροποιήσει τη θέση του στην κατάταξη.

Καιρός για το πρώτο μεγάλο «διπλό»

Η εβδομάδα έχει κυλήσει ιδανικά μέχρι στιγμής για τον Παναθηναϊκό. Οι νίκες επί του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ έχουν επαναφέρει την ψυχολογία της ομάδας σε υψηλά επίπεδα, έπειτα από τη βροντερή ήττα στην Πόλη, ωστόσο υπάρχει στο καλεντάρι και η δοκιμασία στην έδρα της Μπασκόνια (21:30).

Οι «πράσινοι» θέλουν να αποδείξουν ότι βρίσκονται όντως σε τροχιά επανάκαμψης, όσον αφορά τα ευρωπαϊκά ματς και να πάρουν ένα πολύ σημαντικό διπλό, στην έδρα που θα φιλοξενήσει φέτος το Final 4. Μια αναμέτρηση που μόνο εύκολο δεν είναι, κρίνοντας ότι η Μπασκόνια του 2-6 θα κάνει τα πάντα για να πάρει τη νίκη η οποία θα την διατηρήσει σε τροχιά πίεσης για είσοδο στην οκτάδα, αλλά και βάσει της παράδοσης η οποία δεν είναι υπέρ του Παναθηναϊκού στην έδρα των Βάσκων.

Όμως, σε τελική ανάλυση, η αλλαγή πορείας στα εκτός έδρας ματς αποτελεί ζήτημα που βρίσκεται στο… χέρι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, όπως ανέφερε ο Νίκος Παππάς στις δηλώσεις του, την ώρα που ο Πασκουάλ τόνιζε τη σημασία της άμυνας στην έδρα των Βάσκων, ώστε να υπάρξουν πιθανότητες για το διπλό.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.290 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Καταλανός τεχνικός θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενώ στο πλευρό της ομάδας θα βρεθεί και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος μετέβη στην Ισπανία με την αποστολή της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.