ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ενδεκάδα και το δίλημμα του Δώνη για Απόλλωνα

Το πλάνο του Γιώργου Δώνη για την αναμέτρηση του Σαββάτου. Ποια συστήματα εξετάζει και σε ποιους ποδοσφαιριστές αναμένεται να καταλήξει

Η ενδεκάδα και το δίλημμα του Δώνη για Απόλλωνα

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Σάββατο τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ. Παρά το γεγονός πως ο επικείμενος αντίπαλος του τριφυλλιού βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, οι «πράσινοι» αναμένεται να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα το ματς, στοχεύοντας στη νίκη έπειτα από το ματς με τον Πανιώνιο.

Ο Γιώργος Δώνης γνωρίζει ότι η ομάδα του Μαντζουράκη θα προσπαθήσει να φύγει με βαθμό από το ΟΑΚΑ, στήνοντας… τείχος μπροστά από τα καρέ της και ως εκ τούτου, τα πλάνα του τεχνικού των «πρασίνων» προσανατολίζονται στο πως θα διασπαστεί ευκολότερα η άμυνα του Απόλλωνα.

Στο μυαλό του Δώνη υπάρχουν δύο επιλογές όσον αφορά το σύστημα, με το πλάνο των τριών αμυντικών να μένει στην άκρη και τις επιλογές του 4-4-2 ή του 4-3-3 να είναι οι επικρατέστερες, καθώς ο Παναθηναϊκός θέλει να κυκλοφορήσει τη μπάλα και να κυριαρχήσει στο ματς.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 32.080 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Κώστας Κότσαρης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, έχοντας μπροστά του τους Μαυρομμάτη και Κολοβέτσιο, αριστερά τον Ινσούα και δεξιά τον Γιόχανσον.

Εφόσον επιλέξει το 4-3-3, τότε οι Κουρμπέλης – Κάτσε – Δώνης θα είναι στον άξονα, με τον Μακέντα φορ και τους Χατζηγιοβάνη – Μπουζούκη στα «φτερά, ενώ εάν τελικά χρησιμοποιηθεί το 4-4-2, τότε θα βγει ένας εκ των Κάτσε – Δώνη από τον άξονα, ώστε να μπει ο Καμπετσής στο πλευρό του Ιταλού φορ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.