ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ψάχνει την κίνηση-ματ ο Δώνης

Ο Γιώργος Δώνης έχει δώσει μεγάλο βάρος στην τακτική προετοιμασία του ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ψάχνει την κίνηση-ματ ο Δώνης

Ο Γιώργος Δώνης ξέρει ότι ο Απόλλων Σμύρνης θα έρθει στο ΟΑΚΑ για να παίξει αμυντικά, στήνοντας τείχος έξω από τα καρέ του, ώστε να μην επιτρέψει διόδους στους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Για την ακρίβεια, όπως όλα δείχνουν, στο αυριανό ματς θα έχουμε… «πράσινο» μονόλογο όσον αφορά την κατοχή και τις επιθέσεις, ωστόσο το κύριο ζήτημα για τον Δώνη είναι η αποτελεσματικότητα, ούτως ώστε να μπει το συντομότερο δυνατό το γκολ που θα απλοποιήσει τα πράγματα για το τριφύλλι.

Έχοντας κατά νου την αμυντική προσέγγιση του Απόλλωνα, ο Δώνης έχει δώσει ιδιαίτερο βάρος στην τακτική προετοιμασία της ομάδας και δοκιμάζει διάφορα «τρικ» στις προπονήσεις στο Κορωπί, προκειμένου να βγουν οι συνεργασίες και οι φάσεις οι οποίες θα ξεκλειδώσουν την άμυνα των αντιπάλων, ώστε να δημιουργηθούν οι περισσότερες δυνατές ευκαιρίες και να έρθουν τα γκολ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.755 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους για το παιχνίδι του Σαββάτου, με τον Έλληνα κόουτς να περιμένει να δει στο χορτάρι όλα τα «τρικ» που έχει δοκιμάσει, ώστε να γίνει η κίνηση-ματ κόντρα στον συμπαγή αμυντικά, Απόλλωνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.