ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ψάχνει την κίνηση-ματ ο Δώνης

Ο Γιώργος Δώνης έχει δώσει μεγάλο βάρος στην τακτική προετοιμασία του ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ψάχνει την κίνηση-ματ ο Δώνης | panathinaikos24.gr

Ο Γιώργος Δώνης ξέρει ότι ο Απόλλων Σμύρνης θα έρθει στο ΟΑΚΑ για να παίξει αμυντικά, στήνοντας τείχος έξω από τα καρέ του, ώστε να μην επιτρέψει διόδους στους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Για την ακρίβεια, όπως όλα δείχνουν, στο αυριανό ματς θα έχουμε… «πράσινο» μονόλογο όσον αφορά την κατοχή και τις επιθέσεις, ωστόσο το κύριο ζήτημα για τον Δώνη είναι η αποτελεσματικότητα, ούτως ώστε να μπει το συντομότερο δυνατό το γκολ που θα απλοποιήσει τα πράγματα για το τριφύλλι.

Έχοντας κατά νου την αμυντική προσέγγιση του Απόλλωνα, ο Δώνης έχει δώσει ιδιαίτερο βάρος στην τακτική προετοιμασία της ομάδας και δοκιμάζει διάφορα «τρικ» στις προπονήσεις στο Κορωπί, προκειμένου να βγουν οι συνεργασίες και οι φάσεις οι οποίες θα ξεκλειδώσουν την άμυνα των αντιπάλων, ώστε να δημιουργηθούν οι περισσότερες δυνατές ευκαιρίες και να έρθουν τα γκολ.

Οι «πράσινοι» ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους για το παιχνίδι του Σαββάτου, με τον Έλληνα κόουτς να περιμένει να δει στο χορτάρι όλα τα «τρικ» που έχει δοκιμάσει, ώστε να γίνει η κίνηση-ματ κόντρα στον συμπαγή αμυντικά, Απόλλωνα.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS

READ MORE

close