ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συγκλονιστικός Ζέκα: «Ανατριχιάζω όταν τραγουδάω τον Εθνικό Ύμνο»

Ο Κάρλος Ζέκα απέδειξε για ακόμη μια φορά το πόσο αγαπάει τη χώρα μας.

Συγκλονιστικός Ζέκα: «Ανατριχιάζω όταν τραγουδάω τον Εθνικό Ύμνο»

Ο Ζέκα μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό FAIR PLAY 96.1, αναδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την αγάπη του προς την Ελλάδα και αποκαλύπτοντας ότι ανατριχιάζει κάθε φορά που τραγουδά τον Εθνικό Ύμνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζέκα:

Για τον Εθνικό μας ύμνο: «Το κάνω γιατί το νιώθω και ήθελα να μάθω τον Εθνικό ύμνο της Ελλάδας. Θέλω όπως τραγουδάνε όλοι οι Έλληνες από το σπίτι θέλω να το τραγουδάω και εγώ από το γήπεδο, όταν τραγουδάω τον Εθνικό ύμνο ανατριχιάζω. Αγαπάω πολύ την Ελλάδα γιατί αυτά που έχω καταφέρει τα οφείλω στην Ελλάδα, ότι είμαι σαν παίκτης και σαν άνθρωπος τα οφείλω στην Ελλάδα και στους Έλληνες. Έλαβα αγάπη από πολλούς Έλληνες και θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί με αγκάλιασαν από την πρώτη φορά και έχουν σεβασμό για εμένα, οπότε και εγώ θέλω να τους κάνω όλους περήφανους».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.235 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το τι σημαίνει η Ελλάδα για εκείνον: «Είναι δύσκολο να σας πω με λόγια. Εγώ θέλω όταν τελειώσω το ποδόσφαιρο να μείνω στην Ελλάδα μόνιμα αν και η οικογένεια μου ζει στην Πορτογαλία και τα παιδιά μου που είναι μικρά και τα επισκέπτομαι γιατί μου λείπουν αλλά θέλω να είμαι στην Ελλάδα όσο περισσότερο μπορώ, με κάνει χαρούμενο και περνάω πολύ καλά. Δεν είναι εύκολο να είμαι μακριά από την οικογένεια μου γιατί τα παιδιά μου είναι μικρά, όταν σταματήσω το ποδόσφαιρο ακόμα θα είναι μικρά οπότε θα είναι στην αρχή πολύ δύσκολο, μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά μου θα μείνω μαζί τους μετά θα πάω στην Ελλάδα μόνιμα και μακάρι να έρθουν μαζί μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.