ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συγκλονιστικός Ζέκα: «Ανατριχιάζω όταν τραγουδάω τον Εθνικό Ύμνο»

Ο Κάρλος Ζέκα απέδειξε για ακόμη μια φορά το πόσο αγαπάει τη χώρα μας.

Ο Ζέκα μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό FAIR PLAY 96.1, αναδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την αγάπη του προς την Ελλάδα και αποκαλύπτοντας ότι ανατριχιάζει κάθε φορά που τραγουδά τον Εθνικό Ύμνο.

«Βροχή» τα γκολ με αρτίστα Μπερνάρ και «φωτοβολίδα» Χουάνκαρ! (Vids)
«Βροχή» τα γκολ με αρτίστα Μπερνάρ και «φωτοβολίδα» Χουάνκαρ! (Vids) 9.248 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζέκα:

Για τον Εθνικό μας ύμνο: «Το κάνω γιατί το νιώθω και ήθελα να μάθω τον Εθνικό ύμνο της Ελλάδας. Θέλω όπως τραγουδάνε όλοι οι Έλληνες από το σπίτι θέλω να το τραγουδάω και εγώ από το γήπεδο, όταν τραγουδάω τον Εθνικό ύμνο ανατριχιάζω. Αγαπάω πολύ την Ελλάδα γιατί αυτά που έχω καταφέρει τα οφείλω στην Ελλάδα, ότι είμαι σαν παίκτης και σαν άνθρωπος τα οφείλω στην Ελλάδα και στους Έλληνες. Έλαβα αγάπη από πολλούς Έλληνες και θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί με αγκάλιασαν από την πρώτη φορά και έχουν σεβασμό για εμένα, οπότε και εγώ θέλω να τους κάνω όλους περήφανους».

Για το τι σημαίνει η Ελλάδα για εκείνον: «Είναι δύσκολο να σας πω με λόγια. Εγώ θέλω όταν τελειώσω το ποδόσφαιρο να μείνω στην Ελλάδα μόνιμα αν και η οικογένεια μου ζει στην Πορτογαλία και τα παιδιά μου που είναι μικρά και τα επισκέπτομαι γιατί μου λείπουν αλλά θέλω να είμαι στην Ελλάδα όσο περισσότερο μπορώ, με κάνει χαρούμενο και περνάω πολύ καλά. Δεν είναι εύκολο να είμαι μακριά από την οικογένεια μου γιατί τα παιδιά μου είναι μικρά, όταν σταματήσω το ποδόσφαιρο ακόμα θα είναι μικρά οπότε θα είναι στην αρχή πολύ δύσκολο, μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά μου θα μείνω μαζί τους μετά θα πάω στην Ελλάδα μόνιμα και μακάρι να έρθουν μαζί μου».

«Βροχή» τα γκολ με αρτίστα Μπερνάρ και «φωτοβολίδα» Χουάνκαρ! (Vids)
«Βροχή» τα γκολ με αρτίστα Μπερνάρ και «φωτοβολίδα» Χουάνκαρ! (Vids) 9.248 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close