ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωσε νέα χορηγική συνεργασία ο Παναθηναϊκός

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη νέα συνεργασία.

Ανακοίνωσε νέα χορηγική συνεργασία ο Παναθηναϊκός

Την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας της με τον Όμιλο Μαυρογένη ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με τον Όμιλο Μαυρογένη και πιο συγκεκριμένα με το καινοτόμο δυναμικό brand τεχνολογίας fluo (smartphones, tablets) και τα κλιματιστικά GREE.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 12.910 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

O Όμιλος Μαυρογένη ιδρύθηκε πριν από 30 χρόνια στη Θεσσαλονίκη και σήμερα διαθέτει γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ δραστηριοποιείται ακόμη στην Τουρκία και άλλες χώρες του εξωτερικού. Ο Όμιλος Μαυρογένη αποτελείται από εταιρείες που έχουν ως αντικείμενο την κατασκευή ή διανομή οικιακών συσκευών, ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.