ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Πασκουάλ: «Πολύ καλύτερη από εμάς η Μπασκόνια»

Ο Τσάβι Πασκουάλ παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Μπασκόνια στο ματς της Παρασκευής.

Πασκουάλ: «Πολύ καλύτερη από εμάς η Μπασκόνια»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ:

«Πρώτα από όλα, συγχαρητήρια στη Μπασκόνια που έπαιξε πολύ καλύτερα από εμάς σήμερα. Αρχίσαμε άσχημα, κάναμε λάθη σε άμυνα και επίθεση και χάσαμε πολλές κατοχές. Η Μπασκόνια κυριάρχησε ξεκάθαρα στο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε περισσότερη αυτοπεποίθηση, προσπαθήσαμε να μαζέψουμε τη διαφορά αλλά η Μπασκόνια είχε πέντε στα πέντε τρίποντα που τη βοήθησαν πάρα πολύ. Παρόλα αυτά, συνεχίσαμε να παλεύουμε για να επιστρέψουμε στο παιχνίδι και να εκμεταλλευτούμε το οποιοδήποτε λάθος της Μπασκόνια. Συνολικά, όμως, η Μπασκόνια ήταν πολύ καλύτερη από εμάς σήμερα»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.