ΚΛΕΙΣΙΜΟ
SUPER LEAGUE

Όλα για το… τρίποντο στο ΟΑΚΑ!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα (16:00) τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ και έχει ως μοναδικό και αδιαπραγμάτευτο στόχο τη νίκη, έπειτα από τρεις αγωνιστικές δίχως... τρίποντο.

Όλα για το... τρίποντο στο ΟΑΚΑ!

Επιστροφή στη δράση για τον Παναθηναϊκό, έπειτα από αρκετές κενές ημέρες λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη υποδέχεται τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ (16:00) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League και αναζητά τη νίκη, έχοντας διανύσει τρεις αγωνιστικές χωρίς «τρίποντο», αντιμετωπίζοντας σερί τους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Οι «πράσινοι» θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους αλλά και καλή ψυχολογία από τις εμφανίσεις τους κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, οι οποίες αν και δεν συνοδεύτηκαν με νίκη, έδωσαν εκ νέου υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.514 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος έχει ρίξει αρκετό βάρος στην τακτική προετοιμασία με στόχο να βρεθεί ο τρόπος για να διασπαστεί η πολυπρόσωπη άμυνα του Απόλλωνα, άφησε εκτός αποστολής τον Φάνη Μαυρομμάτη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.