ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πιθανή ενδεκάδα και το σύστημα κόντρα στον Απόλλωνα

Τα πλάνα του Γιώργου Δώνη για το σύστημα και την ενδεκάδα στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η πιθανή ενδεκάδα και το σύστημα κόντρα στον Απόλλωνα

Ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις νίκες, αντιμετωπίζοντας σήμερα τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ (16:00), με τον Γιώργο Δώνη να βρίσκεται σε… δίλημμα όσον αφορά την τακτική που θα χρησιμοποιήσει στην αρχή του ματς.

Στο μυαλό του Έλληνα τεχνικού βρίσκεται το 4-3-3 και το 4-4-2, με τον Δώνη να έχει αποκλείσει τη διάταξη με τρεις αμυντικούς, καθώς ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να παίξει ποδόσφαιρο κυριαρχίας και να πιέζει συνεχώς στα αντίπαλα καρέ για να πετύχει γκολ.

Εφόσον επιλεχθεί το 4-3-3, τότε ο Κότσαρης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Πούγγουρα – Κολοβέτσιο δίδυμο στην άμυνα, αριστερά τον Ινσούα και δεξιά τον Γιόχανσον. Στον άξονα θα τοποθετηθεί η τριάδα Κουρμπέλη – Δώνη – Κάτσε, ενώ οι Χατζηγιοβάνης – Μπουζούκης θα πλαισιώνουν τον Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος θα είναι σέντερ φορ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 11.548 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε περίπτωση που ο Δώνης δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στο 4-4-2, τότε από την υπάρχουσα σύνθεση θα αφαιρεθεί ένας μέσος (είτε ο Χρήστος Δώνης είτε ο Κάτσε) ώστε να μπει ο Αργύρης Καμπετσής στο πλευρό του Κίκο Μακέντα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.