ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πιθανή ενδεκάδα και το σύστημα κόντρα στον Απόλλωνα

Τα πλάνα του Γιώργου Δώνη για το σύστημα και την ενδεκάδα στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις νίκες, αντιμετωπίζοντας σήμερα τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ (16:00), με τον Γιώργο Δώνη να βρίσκεται σε… δίλημμα όσον αφορά την τακτική που θα χρησιμοποιήσει στην αρχή του ματς.

Στο μυαλό του Έλληνα τεχνικού βρίσκεται το 4-3-3 και το 4-4-2, με τον Δώνη να έχει αποκλείσει τη διάταξη με τρεις αμυντικούς, καθώς ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να παίξει ποδόσφαιρο κυριαρχίας και να πιέζει συνεχώς στα αντίπαλα καρέ για να πετύχει γκολ.

Εφόσον επιλεχθεί το 4-3-3, τότε ο Κότσαρης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Πούγγουρα – Κολοβέτσιο δίδυμο στην άμυνα, αριστερά τον Ινσούα και δεξιά τον Γιόχανσον. Στον άξονα θα τοποθετηθεί η τριάδα Κουρμπέλη – Δώνη – Κάτσε, ενώ οι Χατζηγιοβάνης – Μπουζούκης θα πλαισιώνουν τον Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος θα είναι σέντερ φορ.

Σε περίπτωση που ο Δώνης δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στο 4-4-2, τότε από την υπάρχουσα σύνθεση θα αφαιρεθεί ένας μέσος (είτε ο Χρήστος Δώνης είτε ο Κάτσε) ώστε να μπει ο Αργύρης Καμπετσής στο πλευρό του Κίκο Μακέντα.

Exit mobile version