ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EUROLEAGUE

Πρόγραμμα-φωτιά: Τα «πράσινα» ματς μέχρι το τέλος του 2018

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ηττήθηκε στη Μπασκόνια και πλέον έχει μπροστά του ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα, στο οποίο καλείται να πάρει το μάξιμουμ για να μη μπει σε... περιπέτειες όσον αφορά την πρόκριση.

Πρόγραμμα-φωτιά: Τα «πράσινα» ματς μέχρι το τέλος του 2018

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πήγε στη Βιτόρια με στόχο να πάρει τη νίκη η οποία θα ισχυροποιήσει τη θέση του στην οκτάδα. Αντ’ αυτού, έπειτα από ακόμη μια κακή εμφάνιση μακριά από το ΟΑΚΑ για τριάντα λεπτά, οι «πράσινοι» γνώρισαν την ήττα με 86-77, παρά τις ηρωικές προσπάθειες του Λάνγκφορντ στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Η εικόνα της βαθμολογίας φανερώνει τον… χαμό ο οποίος αναμένεται να γίνει για τις θέσεις της πρώτης οκτάδας, καθώς φέτος έχει παρατηρηθεί ισχυροποίηση αρκετών ομάδων που πέρσι έβλεπαν την πρόκριση με το «κιάλι», όπως η Εφές, η Αρμάνικαι η Μπαρτσελόνα, ενώ ανοδική είναι η πορεία και της Χίμκι που άρχισε νωθρά τη διοργάνωση.

Η ομάδα του Πασκουάλ βρίσκεται στην 7η θέση με ρεκόρ 5-4, πάνω από τον Ολυμπιακό που έχει το ίδιο ρεκόρ αλλά υποτάχθηκε στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ. Από εδώ και στο εξής, οι πρωταθλητές Ελλάδος καλούνται να αντιδράσουν και να βγάλουν ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος του 2018 και του πρώτου γύρου της διοργάνωσης.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.697 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στις 30 Νοεμβρίου, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ανεβασμένη -μετά τη διαβολοβδομάδα- Χίμκι στη Ρωσία, ενώ στις 7 του Δεκέμβρη υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ.

Στις 14 του μηνός θα έρθει στο ΟΑΚΑ η Νταρουσάφακα και έπειτα ακολουθεί η τελευταία διαβολοβδομάδα του έτους, η οποία περιλαμβάνει ματς στη Μαδρίτη, κόντρα στην περσινή πρωταθλήτρια Ρεάλ (19/12) και δύο ημέρες αργότερα έρχεται το ματς με την φορμαρισμένη Αρμάνι Μιλάνο του Τζέιμς στο ΟΑΚΑ (21/12).

Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού στον πρώτο γύρο και παράλληλα εντός του τρέχοντος έτους ολοκληρώνονται στις 28 Δεκεμβρίου με ταξίδι στη Ρωσία και ματς κόντρα στην ΤΣΣΚΑ (28/12).

Συνοπτικά

30/11 Χίμκι – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 7/12 Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε 14/12 Παναθηναϊκός – Νταρουσάφακα 19/12 Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός 21/12 Παναθηναϊκός – Αρμάνι 28/12 ΤΣΣΚΑ – Παναθηναϊκός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.