ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Έκτακτο: Άνδρας με μαχαίρι εισέβαλε στην πρεσβεία της Σερβίας στην Αθήνα!

Έκτακτη επικαιρότητα.

Έκτακτο: Άνδρας με μαχαίρι εισέβαλε στην πρεσβεία της Σερβίας στην Αθήνα!

Ένας άντρας οπλισμένος με μαχαίρι εισέβαλε στις 9:30 το πρωί του Σαββάτου στο κτίριο όπου και στεγάζεται η πρεσβεία της Σερβίας.

Συναγερμος σήμανε το πρωί του Σαββάτου στην Αστυνομία, μετά την ειδοποίηση απο τον φύλακα της πρεσβείας της Σερβίας ότι ένας άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι έχει εισβάλει στο κτήριο.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία στις 9:30 το πρωί, άγνωστος πήδηξε τηνμάνδρα της πρεσβείας στη Βασιλίσσης Σοφία 106 και κατευθύνθηκε στο εσωτερικό της κρατώντας ένα μαχαίρι.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.383 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ακόμη είναι άγνωστο αν κρατά ομήρους ή όχι, αν έχει διατυπώσει κάποια συγκεκριμένα αιτήματα, ή ποιος ακριβώς είναι ο λόγος της εισβολης του.

Επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, καθώς και διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να προσπαθήσει να πείσει τον δράστη να παραδοθεί.

Πηγή: protothema.gr 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.