ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Ο γεμάτος Δεκέμβρης του Παναθηναϊκού: Το πρόγραμμα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού σε πρωτάθλημα και Κύπελλο μέχρι το τέλος του 2018. Ποιες ομάδες θα αντιμετωπίσει η ομάδα του Δώνη τον Δεκέμβριο.

Ο γεμάτος Δεκέμβρης του Παναθηναϊκού: Το πρόγραμμα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στα νικηφόρα αποτελέσματα, διαλύοντας τον Απόλλωνα Σμύρνης με 5-1 στο ΟΑΚΑ το απόγευμα του Σαββάτου. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη προσέφερε σκορ και θέαμα στους οπαδούς της, φτάνοντας τους 18 βαθμούς στη Super League, έξι λιγότερους απ’ όσους έχει κατακτήσει στον αγωνιστικό χώρο, καθώς υπήρχε και ο «βραχνάς» του -6.

Το «τριφύλλι» θα μπει σε διαδικασία νέων… challenge, καθώς ακολουθούν δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Άρη και ΟΦΗ στο πρωτάθλημα και ανάμεσά τους θα διεξαχθεί το εξ αναβολής παιχνίδι Κυπέλλου με την Ιεράπετρα.

Μετά τις δύο απαιτητικές εξορμήσεις μακριά από το ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στην έδρα του τον Ατρόμητο που βρίσκεται μέχρι στιγμής στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ τρεις ημέρες αργότερα θα αντιμετωπίσει στην Καλογρέζα τον Κισσαμικό, για την τρίτη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.288 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το «πράσινο» πρόγραμμα για το 2018 και συνάμα για τον πρώτο γύρο της Super League θα κλείσει μέσω… Αγρινίου, με την ομάδα του Δώνη να πηγαίνει στην έδρα του Παναιτωλικού, με στόχο να επαναλάβει όσα έκανε στο ματς Κυπέλλου.

Συνοπτικά το πρόγραμμα του Δεκέμβρη

2/12 Άρης – Παναθηναϊκός 5/12 Παναθηναϊκός – Ιεράπετρα (Κύπελλο) 9/12 ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 16/12 Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 19/12 Κισσαμικός – Παναθηναϊκός (Κύπελλο) 22/12 Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.