ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Σκορ και… θέαμα: 20 γκολ από 10 παίκτες για το τριφύλλι!

Στον φετινό Παναθηναϊκό σκοράρουν... όλοι. Αναλυτικά ο πίνακας των «πράσινων» σκόρερ στη φετινή πορεία του τριφυλλιού.

Σκορ και... θέαμα: 20 γκολ από 10 παίκτες για το τριφύλλι!

Έπειτα από ένα… διάλειμμα τριών αγωνιστικών, στις οποίες ο Παναθηναϊκός είχε σημειώσει ένα γκολ κόντρα σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό (με τον Κάτσε στο Φάληρο), η ομάδα του Γιώργου Δώνη επέστρεψε στις παραγωγικές βραδιές της, ξεσπώντας με… πεντάρα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι «πράσινοι» έφτασαν τα 20 γκολ σε 11 αναμετρήσεις πρωταθλήματος και ανέβηκαν ξανά στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας της Super League, μπροστά από τον ΠΑΟΚ (19 γκολ, έπαιξε χθες) και την ΑΕΚ (18 γκολ, αγωνίστηκε κι αυτή το Σάββατο). Ουσιαστικά για να… απειληθεί η πρωτιά του τριφυλλιού στην τρέχουσα αγωνιστική, θα πρέπει ο Ατρόμητος να σημειώσει τέσσερα γκολ κόντρα στους ερυθρόλευκους, ώστε να φτάσει τον Παναθηναϊκό, με τους Περιστεριώτες να έχουν 16 ως τώρα.

Τα 20 «πράσινα» τέρματα δεν αποτελούν υπόθεση ενός, αλλά… 10 ποδοσφαιριστών, με τον Εμάνουελ Ινσούα να είναι η τελευταία προσθήκη στον… μακρύ κατάλογο των φετινών σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα, ο οποίος κοντεύει να συμπληρώσει… 11άδα. Πέραν του Ινσούα έχουν σκοράρει οι Γιόχανσον, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Κάτσε, Εμμανουηλίδης, Χατζηθεοδωρίδης και Καμπετσής.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 92.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Φεντερίκο Μακέντα με… συγκάτοικο τον Ματίας Γιόχανσον, με τους δύο παίκτες να έχουν από 4 τέρματα. Ακολουθεί η τετράδα των Κουρμπέλη (σκόραρε χθες), Χατζηγιοβάνη, Χατζηθεοδωρίδη και Μπουζούκη που έχει σημειώσει από 2 γκολ και βρίσκεται μπροστά από άλλη μια τετράδα, που αποτελείται από εκείνους που έχουν σκοράρει μέχρι στιγμής μια φορά στο πρωτάθλημα. Πρόκειται για τους Ινσούα, Κάτσε, Εμμανουηλίδη και Καμπετσή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...