Ο Ματίας Γιόχανσον μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης, αναδεικνύοντας το διαφορετικό στοιχείο που έχει η ομάδα σε σχέση με πέρσι.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί του Απόλλωνα: «Νομίζω ότι ήμασταν πολύ καλύτεροι από αυτούς. Εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο και πήραμε μία εύκολη νίκη. Σήμερα το επίπεδο μας ήταν υψηλότερο».

Για τα ματς με Άρη και ΟΦΗ: «Είναι δύο δυνατά ματς, αλλά είναι πρόκληση για εμάς να δείξουμε τις δυνατότητες μας, επειδή δεν νικήσαμε στα τρία ντέρμπι που δώσαμε. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και να νικήσουμε. Αυτός είναι ο σκοπός μας»

Για την εμφάνιση της ομάδας στα ντέρμπι: «Ειδικά για τους πιο μικρούς σε ηλικία ήταν κάτι το ξεχωριστό. Ήταν ιδιαίτερα παιχνίδια και θα τους βοηθήσουν. Θα βρούμε τι δεν κάναμε σωστά για να τα νικήσουμε στο δεύτερο γύρο».

Για τις διαφορές σε σχέση με πέρσι: «Τώρα δουλεύουμε πιο πολύ ως ομάδα. Δεν έχει σημασία ποιος παίζει, όλοι δίνουμε το 100%, ξέρουμε τι να κάνουμε και ποια είναι η δουλειά μας. Αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά».

Για τον ανταγωνισμό με Κουλιμπαλί: «Μου αρέσει ο ανταγωνισμός και με βελτιώνει ως ποδοσφαιριστή. Ο Κουλιμπαλί στάθηκε άτυχος. Στα τελευταία παιχνίδια είχαμε αγωνιστεί μαζί, σε ένα διαφορετικό σύστημα και είχαμε καλή συνεργασία. Εύχομαι να αποθεραπευτεί σύντομα και να γυρίσει».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS