ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο νοσοκομείο με γαστρεντερίτιδα πέντε παίκτες, νοκ άουτ και ο Λάσμε

Πέντε παίκτες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ προσβλήθηκαν από ιογενή γαστρεντερίτιδα και βρέθηκαν στο νοσοκομείο. Αναρρώνει σπίτι του ο Λάσμε.

Στο νοσοκομείο με γαστρεντερίτιδα πέντε παίκτες, νοκ άουτ και ο Λάσμε

Σημαντικό πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, μια ημέρα πριν από την αναμέτρηση με τον Κολοσσό στη Ρόδο για την Basket League, καθώς πέντε παίκτες της ομάδας εισήχθησαν στο νοσοκομείο, με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο για γαστρεντερίτιδα.

Στην πεντάδα βρίσκονται οι Καλάθης, Γκιστ Τόμας και Μήτογλου και Βουγιούκας, οι οποίοι δεν θα μεταβούν στο ΟΑΚΑ για την μεσημεριανή προπόνηση της ομάδας ενόψει Κολοσσού, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στεφάν Λάσμε βρίσκεται κλινήρης στο σπίτι του, δείχνοντας σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τους υπόλοιπους..

Το εν λόγω συμβάν προκάλεσε ανησυχία στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, με τον Πασκουάλ και το επιτελείο του να καταστρώνουν με διαφορετικό τρόπο τα πλάνα τους για το αυριανό ματς στη Ρόδο, λίγες ώρες πριν από την αναχώρηση της αποστολής για το νησί.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.732 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.