ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Προς αναβολή το Κολοσσός – Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε αίτημα για αναβολή του αγώνα με τον Κολοσσό (26/11, 15:00) και το πιο πιθανό είναι να μην διεξαχθεί αύριο το παιχνίδι.

Προς αναβολή το Κολοσσός - Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε αίτημα για αναβολή του αγώνα με τον Κολοσσό (26/11, 15:00) και το πιο πιθανό είναι να μην διεξαχθεί αύριο το παιχνίδι.

Οι “πράσινοι” πηγαίνουν στη Ρόδο δίχως έξι παίκτες, καθώς η γαστρεντερίτιδα “χτύπησε” την ομάδα, με αποτέλεσμα ο Τσάβι Πασκουάλ να έχει μόλις 9 διαθέσιμους αθλητές και να πάρει μαζί του και δυο από το εφηβικό τμήμα.

Έτσι, η «πράσινη» ΚΑΕ υπέβαλε αίτημα για αναβολή της αναμέτρησης και η επιτροπή του πρωταθλήματος θα αποφασίσει για το τι θα γίνει. Το πιο πιθανό είναι το αίτημα να γίνει δεκτό και να υπάρξει αλλαγή ημερομηνίας στο παιχνίδι.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.553 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.