ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δώνης: “Στόχος η εξέλιξη του Παναθηναϊκού με ελληνική βάση. Οπως στις μεγάλες πορείες”

Για τον μεγάλο στόχο του Παναθηναϊκού και το πλάνο που υπάρχει μίλησε ο Γιώργος Δώνης, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή total football του open tv.

Δώνης:

Για τον μεγάλο στόχο του Παναθηναϊκού και το πλάνο που υπάρχει μίλησε ο Γιώργος Δώνης, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή total football του open tv.

Αναλυτικά, μεταξύ άλλων ο προπονητής του τριφυλλιού μίλησε:

Για τη στήριξη που πρέπει να έχουν τα νέα παιδιά στον Παναθηναϊκό: «Να προσθέσω λίγο κάτι. Εμείς πήγαμε με πρόγραμμα. Να πω το εξής, όταν γινόντουσαν διαπραγματεύσεις, όταν είχε αναλάβει ο Νταμπίζας και μίλησα με τον κ. Αλαφούζο το καλοκαίρι στις κουβέντες όλες αυτές γιατί εμένα ήταν όνειρο μου προπονητικά κάποια στιγμή να έρθω στην ομάδα μου σκεφτόμουν ότι θα έπρεπε να πάρω κάποιες διαβεβαιώσεις. Και θα πρέπει να πούμε έξω στον κόσμο επειδή το ποδοσφαιρικό τμήμα λειτουργεί διαφορετικά σε σχέση με πέρυσι ότι ο κ. Αλαφούζος στις διαβεβαιώσεις που μου έδωσε μέχρι τώρα τις κρατάει όλες. Έχουμε μια σταθερότητα μέσα στο σύλλογο για να δουλεύουμε απερίσπαστοι με συνέπεια στις πληρωμές».

 Για το αν θα αλλάξει το πλάνο αν μπουν λεφτά στην ομάδα: «Όχι υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο. Ο κυρίαρχος στόχος δεν είναι το πως θα τερματίσουμε στον βαθμολογικό πίνακα αλλά πως η ομάδα μας θα αποκτήσει σταθερότητα στην εξέλιξη της. Και η εξέλιξη της τι σημαίνει. Αν θα κάνουμε ένα ρόστερ 25 ή 27 ποδοσφαιριστών οι 15 να είναι Έλληνες. Να είναι από τα σπλάχνα της ομάδας και σιγά-σιγά να εξελίσσεται η ομάδα ώστε οι ξένοι που θα έρχονται να μας δίνουν κάτι διαφορετικό σε χαρακτηριστικά. Να υπάρχει βάση ελληνική. Γιατί αν θυμηθούμε σε όλες τις μεγάλες πορείες ο Παναθηναϊκός είχε βάση ελληνική».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 16.305 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τους Έλληνες διαιτητές: «Με έχουν ρωτήσει αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα για το αν προτιμώ ξένους διαιτητές. Βλέποντας και αυτό το ματς και κάποια άλλα παιχνίδια τι ψυχολογική πίεση ασκείται στον Έλληνα διαιτητή και τι έγινε τώρα στο ημίχρονο. Όποια ομάδα θέλει να έχει ξένο διαιτητή να πληρώνει για να τον φέρνει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.