ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Υπήρχε κι ένα άσχημο το Σάββατο στο Ολυμπιακό Στάδιο

Δεν έχουμε καμία διάθεση για γκρίνια, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.

Υπήρχε κι ένα άσχημο το Σάββατο στο Ολυμπιακό Στάδιο | panathinaikos24.gr

Δεν έχουμε καμία διάθεση για γκρίνια, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.

Με δεδομένες τις συνθήκες και τις δυσκολίες, ο Παναθηναϊκός τα πηγαίνει εξαιρετικά φέτος. Με 18 βαθμούς στο πρωτάθλημα και το κυριότερο με συνεχόμενη εξέλιξη και πρόοδο στο παιχνίδι της, η ομάδα του Γιώργου Δώνη δείχνει ότι έχει παρόν, αλλά και μέλλον. Αρκεί, η δουλειά να συνεχιστεί και φυσικά να βρεθεί, επιτέλους, λύση στο διοικητικό κομμάτι, προκειμένου οι “πράσινοι” να ανέβουν κι άλλα σκαλοπάτια με περισσότερη άνεση και να γίνουν ξανά πρωταγωνιστές. Αυτά είναι πράγματα τα οποία θα φανούν σύντομα από τις όποιες εξελίξεις.

Ολα το Σάββατο στο Ολυμπιακό Στάδιο ήταν τέλεια. Εκτός από ένα. Η παρουσία του κόσμου στο Στάδιο ήταν σχεδόν απογοητευτικη. Στο ΟΑΚΑ δε βρέθηκαν πάνω από 6.000 οπαδοί του “τριφυλλιού” κι αυτό αναμφίβολα ήταν το άσχημο της ημέρας. Σαφώς, και το γεγονός ότι το παιχνίδι έγινε στις 16:00 σε μέρα όπως το Σάββατο, έπαιξε τον ρόλο του.

Δεν είναι εύκολη ώρα για τέτοια μέρα, για τον κόσμο. Από την άλλη, είναι δεδομένο ότι η ομάδα χρειάζεται τη στήριξη των οπαδών, οι οποίοι πρέπει να δίνουν δυναμικό “παρών” στις εντός έδρας αναμετρήσεις, όπως έκαναν σε άλλα ματς. Οι φίλοι του “τριφυλλιού” είναι και ένα μεγάλο κομμάτι της δύναμης του συλλόγου και η παρουσία τους είναι αναγκαία, προκειμένου σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση να στήνεται μια Παναθηναϊκή γιορτή, με πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια τους οπαδούς.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close