ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αμφίβολος για Παναθηναϊκό ο Μαχμούτογλου

«Πονοκέφαλος» για τον Ζοτς, κάνει αγώνα δρόμου για το ματς με την ομάδα του Πασκουάλ ο Μαχμούτογλου.

Αμφίβολος για Παναθηναϊκό ο Μαχμούτογλου

Ο Μαχμούτογλου τραυματίστηκε στο πρόσφατο παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με την Τόφας για το πρωτάθλημα Τουρκίας και τέθηκε νοκ άουτ για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Η εξέλιξη αυτή καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του παίκτη της Φενέρ στο παιχνίδι της 7ης Δεκεμβρίου με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ. Η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί τις επόμενες ημέρες για να φανεί εάν τελικά θα προλάβει το ματς με τους πράσινους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...