ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέα αντίπαλος για τον Παναθηναϊκό στη Euroleague: Αυτή η ομάδα θα μπει του χρόνου

Νέα προσθήκη στη διοργάνωση από την επόμενη σεζόν!

Νέα αντίπαλος για τον Παναθηναϊκό στη Euroleague: Αυτή η ομάδα θα μπει του χρόνου

Το συμβούλιο των μετόχων της Euroleague επιβεβαίωσε την προσθήκη της γαλλικής Βιλερμπάν στη διοργάνωση για τις σεζόν 2019-20 και 2020-21. Η Βιλερμπάν θα προστεθεί στην οικογένεια της Euroleague στο πλαίσιο της δεδομένης αύξησης των ομάδων που συμμετέχουν από 16 σε 18.

Παράλληλα, η Μπάγερν Μονάχου ανανέωσε την παρουσία της στον θεσμό για τις επόμενες δύο σεζόν και πλέον μένει να φανεί ποιες άλλες προσθαφαιρέσεις θα γίνουν ώστε να διαμορφωθεί το τοπίο από την ερχόμενη σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.