ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν το βάζει κάτω ο Μουνιέ

Καθημερινή δουλειά για τον Άντονι Μουνιέ με στόχο την γρηγορότερη δυνατή επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Δεν το βάζει κάτω ο Μουνιέ

Ο Άντονι Μουνιέ είναι από τους πιο άτυχους ποδοσφαιριστές του φετινού ρόστερ του Παναθηναϊκού, καθώς λίγο μετά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση (έπειτα από τον τραυματισμό που αποκόμισε με τη Λαμία), τέθηκε εκ νέου νοκ άουτ.

Ο Γάλλος εξτρέμ δεν το έχει βάλει κάτω και μάλιστα φέρεται να έχει πεισμώσει ώστε να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατό το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και να τεθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα στη διάθεση του Γιώργου Δώνη.

Καθημερινά, ο Μουνιέ πραγματοποιεί σκληρή δουλειά, βγάζοντας το πρόγραμμα αποθεραπείας του, με στόχο να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς κοντά στο τέλος του τρέχοντος έτους.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.074 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.