ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Περιμένει νέα για δύο ο Δώνης

Ο Γιώργος Δώνης περιμένει να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται τα δύο... νέα ονόματα στο απουσιολόγιό του.

Περιμένει νέα για δύο ο Δώνης

Η σημερινή προπόνηση στο Κορωπί περιλαμβάνει το φιλικό με την Κ19, το οποίο θα αποτελέσει τεστ για τον Πάνο Αρμενάκα αλλά και για όσους δεν έχουν λάβει αρκετά λεπτά συμμετοχής ως τώρα στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, ο Γιώργος Δώνης περιμένει νεότερα από το μέτωπο των δύο απόντων, του Ινσούα και του Κουρμπέλη, ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, εκείνος που έχει περισσότερες πιθανότητες για να μπει στην αποστολή του ματς της Θεσσαλονίκης είναι ο Ινσούα, ο οποίος θα μπει σε φουλ ρυθμό προπονήσεων τις επόμενες ημέρες.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.484 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αντίθετα, οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ (τουλάχιστον μέχρι στιγμής) όσον αφορά την υπόθεση Κουρμπέλη, ο οποίος είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.