ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έπαιξε ο Αρμενάκας, σκόραραν οι Βέργος και Αγγελόπουλος

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 της Κ19 στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, στο οποίο συμμετείχε και ο Πάνος Αρμενάκας.

Έπαιξε ο Αρμενάκας, σκόραραν οι Βέργος και Αγγελόπουλος

Ολοκληρώθηκε  η φιλική αναμέτρηση μεταξύ της ανδρικής ομάδας και της Κ19 του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, με τους δεύτερους να επικρατούν με 2-0 των Νέων χάρη στα γκολ των Βέργου και Αγγελόπουλου. Στο ματς έπαιξε σε όλη τη διάρκειά του και ο Πάνος Αρμενάκας, ο οποίος βρίσκεται υπό δοκιμή στο τριφύλλι.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν για δύο 25λεπτα, με τον Βέργο ν’ ανοίγει το σκορ με κεφαλιά στο 7ο λεπτό μετά από σέντρα του Χατζηθεοδωρίδη και τον Αγγελόπουλο να διαμορφώνει το τελικό σκορ με σουτ στο 47ο λεπτό.

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Πούγγουρας (35’ Οικονομόπουλος), Θεοχάρης, Παντελάκης, Αποστολάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Κουντουριώτης (35’ Αγγελόπουλος), Βέργος, Αρμενάκας.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.368 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός Κ19: Ξενόπουλος, Παλασκώνης (26’ Παπαθανασίου), Ζερβόπουλος (26’ Καραγιάννης), Μανιδάκης, Ζωγραφάκης (26’ Σπίνος), Σκεντεράι (26’ Ηλιάδης), Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης, Τζαβίδας (26’ Σταμούλης), Σιφναίος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.