ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Η «πράσινη» κλήρωση για Εφήβους και Μίνι Παίδες

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος για τους Έφηβους και τους Μίνι Παίδες του Παναθηναϊκού στην υδατοσφαίριση που έγινε στα γραφεία της ΚΟΕ.

Η «πράσινη» κλήρωση για Εφήβους και Μίνι Παίδες

Στους έφηβους το πρωτάθλημα ξεκινάει 15 Φεβρουαρίου και οι 50 ομάδες χωρίστηκαν σε 12 ομίλους με γεωγραφικούς διαχωρισμούς. Ο ΠΑΟ κληρώθηκε στον Γ΄ Όμιλο Αττικής μαζί με τις εξής ομάδες: ΝΟ Χίου, ΠΕΚΕ Βροντάδου και ΓΣ Ηλιούπολης.

Στους Μίνι Παίδες οι ομάδες που θα λάβουν μέρος είναι 58 και οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 8 Φεβρουαρίου. Ο Παναθηναϊκός κληρώθηκε στον Γ΄ όμιλο Αττικής και αντίπαλοι είναι οι : ΑΕ Χαϊδαρίου, Ολυμπιακός και Απόλλων Σμύρνης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.