ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτά είδαν Δώνης και Νταμπίζας από τον Αρμενάκα

Οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας είχαν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά σε συνθήκες ποδοσφαιρικού ματς τον 20χρονο εξτρέμ, Πάνο Αρμενάκα.

Αυτά είδαν Δώνης και Νταμπίζας από τον Αρμενάκα

Ο Γιώργος Δώνης χρησιμοποίησε καθ’όλη τη διάρκεια του φιλικού με την Κ19 τον Πάνο Αρμενάκα, ο οποίος άλλωστε ήταν ένας από τους λόγους που πάρθηκε η απόφαση για τη διεξαγωγή «οικογενειακού» ματς στο Κορωπί.

Ο Δώνης με τον Νταμπίζα ήθελαν να δουν για πρώτη φορά τον 20χρονο εξτρέμ σε συνθήκες ματς, χρησιμοποιώντας τον και τα πενήντα λεπτά της αναμέτρησης, τοποθετώντας τον μπροστά και δεξιά σε σύστημα 3-4-3.

Τα πρώτα αγωνιστικά δείγματα του Αρμενάκα φανέρωσαν ότι πρόκειται για έναν γρήγορο ποδοσφαιριστή, αρκετά ικανό στο ένας εναντίον ενός, που όμως του λείπει αγωνιστικός ρυθμός.

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε το teaser της νέας φανέλας που είναι εντυπωσιακή (pic)
Ο Παναθηναϊκός έβγαλε το teaser της νέας φανέλας που είναι εντυπωσιακή (pic) 6.463 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ουσιαστικά, οι Δώνης και Νταμπίζας θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν αποφάσεις εντός των επομένων ημερών, την ερχόμενη εβδομάδα δηλαδή, σχετικά με το αν θα γίνει κίνηση ή όχι για τον Αρμενάκα.

Πάντως, όλα δείχνουν ότι ο 20χρονος επιθετικός, ο οποίος ως τώρα έχει τις πιθανότητες παραμονής υπέρ του, θα παίξει σε ακόμη ένα φιλικό των «πρασίνων» στο άμεσο μέλλον.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.