ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μάρκοβιτς: «Πάντα στις κορυφαίες ομάδες ο Παναθηναϊκός»

Ο παίκτης της Χίμκι, Στέφαν Μάρκοβιτς, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Μάρκοβιτς: «Πάντα στις κορυφαίες ομάδες ο Παναθηναϊκός»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκοβιτς για το αυριανό ματς Χίμκι – Παναθηναϊκός

«Ο Παναθηναϊκός είναι μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια. Πάντα έχουν σαν στόχο να φτάσουν στο Final Four. Διαθέτουν κάποιους βετεράνους, που παίζουν πολλά χρόνια μαζί. Πιστεύω πως ο Καλάθης είναι ο βασικός δημιουργός και η μηχανή της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός ανοίγει τον αιφνιδιασμό με εκείνον και έχει καλές συνεργασίες με τον Γκιστ αλλά και τον Λάσμε που επέστρεψε. Διαθέτουν πολλούς παίκτες με εμπειρία Ευρωλίγκας. Ο Αντετοκούνμπο τούς δίνει ενέργεια στην άμυνα και επιθετικά ριμπάουντ. Θα πρέπει να παίξουμε δυνατή άμυνα όπως στο τελευταίο μας παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας, γιατί όταν παίζεις άμυνα, είναι πιο εύκολο να παίξεις επίθεση»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.