ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Να μείνουμε πιστές στο πλάνο μας

Η Ρούλα Μούλη γράφει στο Panathinaikos24.gr για τη συνέχεια της αήττητης πορείας της ομάδας αλλά και το ματς που ακολουθεί κόντρα στα Μελίσσια.

Να μείνουμε πιστές στο πλάνο μας

Καλησπέρα σας! Μετά από ένα μικρό break είμαστε και πάλι μαζί!

Την περασμένη Κυριακή μετρήσαμε τις δυνάμεις μας κόντρα στον ΕΦΑΟΖ, μία αποστολή με βαθμό δυσκολίας, καθώς ο αντίπαλός μας ήταν αήττητος μέχρι να έρθει το δικό μας παιχνίδι.

Ο ΕΦΑΟΖ πολύ διαβασμένος και σε συνδυασμό με κάποια κενά διαστήματα που είχαμε κατά τη διάρκεια του αγώνα, έμεινε συνεχώς κοντά στο σκορ. Εμείς καταφέραμε να βρούμε τις λύσεις που έπρεπε και να διατηρήσουμε το προβάδισμά μας, έστω κι αν η διαφορά στο σκορ δεν ήταν μεγάλη.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.148 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τελικά, καταφέραμε να «κλειδώσουμε» το ματς και να επικρατήσουμε με 60-52 και να συνεχίσουμε την αήττητη πορεία μας στο πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή είμαστε η μόνη αήττητη ομάδα στη διοργάνωση και βρισκόμαστε μόνες πρώτες. Ωστόσο δεν υπάρχει αρκετός καιρός για πανηγυρισμούς, διότι ο κύριος στόχος μας (η άνοδος) δεν έχει επιτευχθεί, ενώ ακολουθεί το παιχνίδι με τα Μελίσσια.

Πρόκειται για μια ομάδα που παίζει σκληρή άμυνα και προσπαθεί να βγάλει εκτός ρυθμού τον αντίπαλο της. Για να την κερδίσουμε θα πρέπει να μείνουμε πιστές στο πλάνο των προπονητών μας και να χτυπήσουμε στις αδυναμίες τους. Παίζουμε εκτός έδρας και θα θέλαμε πολύ να δούμε πάλι τον κόσμο μας εκεί.

Σας περιμένουμε όλους, την Κυριακή στις 14:30!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...