ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Κρίσιμη αποστολή στη Μόσχα

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αντιμετωπίζει τη Χίμκι (19:00) στη Ρωσία και θέλει να κάνει ό,τι δεν... έκανε στα προηγούμενα εκτός έδρας ματς, πλην της Μπουντούτσνοστ.

Κρίσιμη αποστολή στη Μόσχα

Στη Μόσχα δοκιμάζεται απόψε (19:00, Νοvasports 1) ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, απέναντι στη Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα, σε αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική της Euroleague.

Η αποστολή της ομάδας του Πασκουάλ έχει αυξημένο βαθμό δυσκολίας, καθώς παρά την απουσία του Σβεντ, η Χίμκι δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες, θέλοντας να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την οκτάδα, έπειτα από το πολύ κακό ξεκίνημά της.

Από την άλλη μεριά, ίδιες είναι οι βλέψεις και του Παναθηναϊκού, έπειτα από την ήττα κόντρα στη Μπασκόνια, η οποία αύξησε το «πρέπει» για τους πρωταθλητές Ελλάδος, όσον αφορά το μεγάλο εκτός έδρας διπλό που ακόμη δεν έχει έρθει.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.036 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τους «πράσινους», αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Παπαπέτρου, κάτι που θα αποφασιστεί λίγο πριν από το τζάμπολ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.